Reumkens Voet & Zorg

Reumkens Voet & Zorg is een gerenommeerd en erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf. Wij dragen zorg voor passende oplossingen bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Mensen kunnen bij ons terecht voor orthopedische schoenen, steunzolen, aanpassingen aan confectieschoenen, semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen, etc. Voor een breed scala aan producten en diensten, deskundigheid, services en preventief advies helpen wij u graag bij een van onze vestigingen.

Wij bieden kwaliteit, advies en service. Met tientallen jaren ervaring - de heer Reumkens senior startte in 1959 met het bedrijf - hebben we veel vakkennis in huis en met een netwerk van specialisten kunnen we iedereen een oplossing aanbieden. De voorbije decennia hebben wij ons ontwikkeld tot een A-merk.

Wij willen niet alleen kwaliteit bieden, maar ook beleving creëren rondom zorg voor voeten. In onze communicatie kiezen we daarom voor moderne media. Met Voet & Zorg hebben we het eerste landelijke online magazine over zorg voor voeten gelanceerd. Met tekst, foto’s, filmpjes en interactieve onderdelen kleuren we ons eigen imago in én geven we beleving aan zorg voor voeten.