Orthopedisch schoentechnici

Als orthopedisch schoentechnici helpen wij mee aan het oplossen van uw voetproblemen en zorgen wij ervoor dat u meer bewegingsvrijheid krijgt. Wij zoeken naar een goede balans tussen de functionaliteit en het uiterlijk van de schoen. Wij zorgen voor leesten- en schoentechnische voorzieningen: van het maken van een aanpassing aan een confectieschoen, het maken van een orthopedische schoen tot het bouwen van een leest en het aanmeten van steunzolen.

Bij Reumkens Voet & Zorg werken vijf orthopedisch schoentechnici:


Job Bertrams: 
orthopedisch schoentechnicus 
Als orthopedisch schoentechnicus wil ik de kwaliteit van leven van mensen vergroten door ze ‘weer gewoon’ te laten lopen. Want zo gewoon is dat niet voor iedereen. Er zijn veel mensen met voet- en bewegingsklachten. Voor hen wil ik van toegevoegde waarde zijn. Ik ben in 1996 begonnen vanuit de basis van het vak. Hoe slijp je een mes en welke materialen gebruiken we in de schoenenwereld? Ik ben vervolgens langzaam besmet geraakt met het virus: eerst naar iemands schoenen kijken en dan pas naar de ogen. In 2010 ben ik voor een klein deel mede-eigenaar geworden van dit mooie bedrijf. Om mijn kennis te verbreden, ben ik in 2019 gestart met de opleiding HBO schoentechnologie. Je bent immers nooit te oud om te leren. Ik werk heel graag met mensen en vóór mensen. Het is toch fantastisch als we weer gewoon kunnen lopen.Peter Reumkens:
 
orthopedisch schoentechnicus 
Als enthousiast, gepassioneerd en gedreven ondernemer met oog voor voet- en bewegingsproblemen geef ik dagelijks leiding aan ons 60 jaar jonge bedrijf. De klant staat voor mij centraal, ik heb een sterk analytisch vermogen met als doel uw voeten weer te laten doen waarvoor we ze hebben gekregen, namelijk zorgeloos lopen zonder pijn.
Ik ben in de gehele organisatie werkzaam, ik heb spreekuren, ben in de werkplaats te vinden, doe de planning en kwaliteitscontrole. Verder zorg ik voor contractbeheer, P&O, financiële zaken, diverse certificeringen, enz.

 


Jos Houben: 

orthopedisch schoentechnicus
Door mijn jarenlange kennis en ervaring in de orthopedische schoentechniek - zowel in binnen- als buitenland - kan ik tot een passende oplossing komen. Dat gaat altijd in goed overleg met de klant.  Dick van Rossum:
 
orthopedisch schoentechnicus en registerpodoloog
Door mijn kennis en ervaring als orthopedisch schoentechnicus en registerpodoloogkan ik snel klinische beredeneren waar klachten vandaan komen en verbanden leggen door de biomechanica van het lichaam te belichten. Het verklaren van klachten is mijn doel. Want pas als je de oorzaak van een probleem weet te benaderen, kun je tot een adequate oplossing komen. Ook werk ik graag in een multidisciplinair team om zo de klachten vanuit andere invalshoeken te bekijken. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in de werkplaats, waardoor ik goed kan kiezen en combineren uit de diverse technische oplossingen.Anke Weerts:

orthopedisch schoentechnoloog
Als orthopedisch schoentechnoloog streef ik er naar om de mobiliteit van mensen te verbeteren. De combinatie van betrokkenheid bij de klant en kwaliteitgerichtheid leiden tot passende oplossingen. Door de korte lijnen met de werkplaats en mijn werkzaamheden heb ik meer kennis van de productfases en de mogelijkheden. Daardoor kan ik klanten optimaal adviseren en helpen.