Ons team

         
Peter Reumkens (eigenaar):  
orthopedisch schoentechnicus
Als enthousiast, gepassioneerd en gedreven ondernemer met oog voor voet- en bewegingsproblemen geef ik dagelijks leiding aan ons 60 jaar jonge bedrijf. De klant staat voor mij centraal, ik heb een sterk analytisch vermogen met als doel uw voeten weer te laten doen waarvoor we ze hebben gekregen, namelijk zorgeloos lopen zonder pijn. Ik ben in de gehele organisatie werkzaam, ik heb spreekuren, ben in de werkplaats te vinden, doe de planning en kwaliteitscontrole. Verder zorg ik voor contractbeheer, P&O, financiële zaken, diverse certificeringen, enz.

 


Ingrid Reumkens (eigenaar):

Van hoofd naar voeten. Na meerdere jaren als kapster te hebben gewerkt, ben ik via mijn man in de voetenwereld terecht gekomen. Ik had altijd al een zwak voor schoenen, maar nooit verwacht dat dit mijn werk zou gaan worden. Ik ben gedreven en wil dat alles er perfect uitziet, van parkeerplaats tot kleding alsmede de uitstraling van de back- en frontoffice.
Dagelijks als ik de parkeerplaats oprij en ik zie ons prachtig pand en de vlaggen wapperen, krijg ik een warm en trots gevoel. Ik hoop nog vele jaren op de achtergrond te werken.


Job Bertrams: 
orthopedisch schoentechnicus 
Als orthopedisch schoentechnicus wil ik de kwaliteit van leven van mensen vergroten door ze ‘weer gewoon’ te laten lopen. Want zo gewoon is dat niet voor iedereen. Er zijn veel mensen met voet- en bewegingsklachten. Voor hen wil ik van toegevoegde waarde zijn.
Ik ben in 1996 begonnen vanuit de basis van het vak. Hoe slijp je een mes en welke materialen gebruiken we in de schoenenwereld? Ik ben vervolgens langzaam besmet geraakt met het virus: eerst naar iemands schoenen kijken en dan pas naar de ogen. Ik werk heel graag met mensen en vóór mensen. Het is toch ook fantastisch als we weer gewoon kunnen lopen!

 


Christian Simons: 

Ik ben als medewerkster frontoffice uw eerste aanspreekpunt. Het persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Het doet mij goed als ik klanten tevreden zie vertrekken. In de backoffice sta ik u graag telefonisch te woord, informeer ik u over vergoedingen van uw zorgverzekeraar en verzorg ik offertes.  


Jos Houben: 

orthopedisch schoentechnicus
Door mijn jarenlange kennis en ervaring in de orthopedische schoentechniek - zowel in binnen- als buitenland - kan ik tot een passende oplossing komen. Dat gaat altijd in goed overleg met de klant.  

 


Shirley Mertens:
 
Als medewerkster back- en frontoffice is mijn werk heel divers. Op beide werkplekken staat u als klant voor mij centraal. Ik zal altijd mijn best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Aan de frontoffice ben ik voor u het eerste aanspreekpunt. Mijn taak in de backoffice is onder meer het telefonisch verder helpen van onze klanten. Verder ben ik betrokken bij de productieplanning. Ik draag er zorg voor dat de producten op tijd klaar zijn.


Dick van Rossum:
 
orthopedisch schoentechnicus en registerpodoloog
Door mijn kennis en ervaring als orthopedisch schoentechnicus en registerpodoloog kan ik snel klinisch beredeneren waar klachten vandaan komen en verbanden leggen door de biomechanica van het lichaam te belichten. Het verklaren van klachten is mijn doel, want pas als je de oorzaak van een probleem weet te benaderen, kun je tot een adequate oplossing komen. Ook werk ik graag in een multidisciplinair team om zo de klachten vanuit andere invalshoeken te bekijken. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in de werkplaats, waardoor ik goed kan kiezen en combineren uit de diverse technische oplossingen.

 


Karen Visschers:

Sinds enkele jaren behoor ik tot het team van Reumkens Voet & Zorg. Samen met een aantal collega’s ben ik werkzaam aan de front- en in de back-office. Het persoonlijk en telefonisch te woord staan van klanten behoort tot een groot deel van mijn taken. Ook orderverwerking, contacten met leveranciers en het bestellen van producten staat elke dag op het programma. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor productiegerelateerde werkzaamheden in de werkplaats en de ondersteuning van de orthopedische schoentechnici. Als klanten met een tevreden gevoel ons mooie pand verlaten, geeft dat mij veel voldoening.


Anke Weerts:

orthopedisch schoentechnoloog
Als orthopedisch schoentechnoloog streef ik er naar om de mobiliteit van klanten te verbeteren. De combinatie van betrokkenheid bij de klant en kwaliteitsgerichtheid werken, leiden tot passende oplossingen. Door de korte lijnen met de werkplaats en mijn werkzaamheden heb ik meer kennis over de productfases en mogelijkheden.

 


Raymond Reumkens:

leesten en orthopedisch voorzieningenmaker

 


Twan van Eijk:

productiemedewerker


José Stams:

interieurverzorgster